Starbucks by Nespresso Colombia őrölt, pörkölt kávé 10 db

Starbucks by Nespresso Colombia őrölt, pörkölt kávé 10 db

Starbucks by Nespresso Colombia őrölt, pörkölt kávé 10 db

-14%
1 390 Ft 1 190 Ft
Egységár: 20 877 Ft/KG

Tartalom: 10 kapszula őrölt pörkölt kávé a Nespresso rendszerhez. 100% Arabika.

Kiegyensúlyozott íz a dió aromájával
Mindig is imádtuk a kolumbiai kávét. Valahányszor a kávéültetvényekre látogatunk, ez a rajongás mindig újra életre kel. Veszélyes, sáros utakon haladva függőleges sziklafalak és több ezek méteres tátongó mélység között. Számunkra ez a 100%-ban kolumbiai kávé telt és zamatos aromájával, egyedülálló diós utóízével minden kalandot megér.

Starbucks® minőség

A minden alkalommal tökéletes eszpresszókávé készítéséhez a Starbucks® espresso kapszulák tetejét mindkét oldalon alumíniumréteggel vontuk be.

Ezt a kávéfőzők pengéi könnyedén átlyukasztják, a víz pedig optimális mértékben tud átfutni a kapszulákon, így biztosítva a tökéletes eszpresszót minden egyes alkalommal. 

 

A 100%-ban arabica babokat Amszterdamban pörköljük, majd a kávét Franciaországban őröljük és töltjük a kapszulákba.

Kompatibilitás

A Starbucks® espresso kapszulák bármely Nespresso®* márkájú kávéfőző géppel használhatóak, a beépített Nespresso®* készülékek kivételével, mint például a Miele és a Buiness Solution Nespresso®* készülékek.

Amennyiben kérdésed merül fel a Starbucks® espresso kapszulákkal és azok kompatibilitásával kapcsolatban, kérünk, írj nekünk az alábbi e-mail címre: customercare@amrest.eu

*A Starbucks Coffee Company-től független, harmadik személyhez köthető márka

A vásárlás után járó pontok
6 Ft

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!