Starbucks by Nespresso Pike Place Roast Lungo őrölt, pörkölt kávé 10 db

Starbucks by Nespresso Pike Place Roast Lungo őrölt, pörkölt kávé 10 db

Starbucks by Nespresso Pike Place Roast Lungo őrölt, pörkölt kávé 10 db

-14%
1 390 Ft 1 190 Ft
Egységár: 22 453 Ft/KG

Tartalom: 10 kapszula őrölt pörkölt kávé a Nespresso rendszerhez. 100% Arabika.

Lágy selymesség csokoládés ízjegyekkel
A seattle-i Pike Place Marketen található első boltunktól kezdve a világ különböző szegleteiben lévő kávézóinkig vásárlóink olyan frissen főzött kávét kértek, amelynek íze egész nap élvezhető. A legközelebbi Starbucks® kávézóban a selymesen kiegyensúlyozott latin-amerikai kávészemekből készült, a csokoládé és a pirított dió izgalmas ízjegyeivel gazdagított, frissen főzött kávét kínálunk minden nap.

Starbucks® minőség

A minden alkalommal tökéletes eszpresszókávé készítéséhez a Starbucks® espresso kapszulák tetejét mindkét oldalon alumíniumréteggel vontuk be.

Ezt a kávéfőzők pengéi könnyedén átlyukasztják, a víz pedig optimális mértékben tud átfutni a kapszulákon, így biztosítva a tökéletes eszpresszót minden egyes alkalommal. 

 

A 100%-ban arabica babokat Amszterdamban pörköljük, majd a kávét Franciaországban őröljük és töltjük a kapszulákba.

Kompatibilitás

A Starbucks® espresso kapszulák bármely Nespresso®* márkájú kávéfőző géppel használhatóak, a beépített Nespresso®* készülékek kivételével, mint például a Miele és a Buiness Solution Nespresso®* készülékek.

Amennyiben kérdésed merül fel a Starbucks® espresso kapszulákkal és azok kompatibilitásával kapcsolatban, kérünk, írj nekünk az alábbi e-mail címre: customercare@amrest.eu

*A Starbucks Coffee Company-től független, harmadik személyhez köthető márka

A vásárlás után járó pontok
6 Ft

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!