Illy

Illy kávék és kávékapszulák. Próbálja ki Ön is illy Nespresso kompatibilis kávékapszuláinkat, amelyek alumínium kávékapszulák, minőségi, prémium kávéval vannak megtöltve. Illy Classico-t ajánljuk egy hagyományos eszpresszóhoz. Illy Lungo-t ajánljuk egy finom hosszú kávénak. Illy Forte-t ajánljuk egy jó erős, fekete pörkölésű kávénak. Illy Espresso Decaffeinato-t ajánljuk azoknak, akik koffeinmentes kávét keresnek. Az illy Espresso Intenso-t pedig azoknak ajánljuk, akik egy közepesen erős kávét keresnek.

Nézet:
Sorrend:

Tökéletes, páratlan és összetéveszthetetlen- Ez az illy prémium kávé!

Az illy caffè-t 1933-ban Triesztben alapította Francesco Illy. Ma a család harmadik generációja vezeti. Andrea Illy az elnök, Massimiliano Pogliani pedig a vezérigazgató.
Anna Rossi Illy, Ernesto felesége (az alapító fia 2008-ban elhunyt) tiszteletbeli elnök.
Ifj. Anna Illy folytatja apja munkáját, és kapcsolatot tart a kávétermelőkkel.

A vállalatot öt kontinensen ismerik és csodálják kávéjának kiváló minőségű és összetéveszthetetlen bársonyos íze miatt. 

Az illy kávéit minőségi, prémium kávészemekből válogatják, nyolc évtizede.

Kellemes édeskés ízvilágú kávék - kimondottan azoknak a kávékedvelőknek ajánlott, akik édesítés nélkül isszák a kávéjukat.

Az Illy kávé titka és a világon egyedüli, hogy a páratlan kávékeverékét a legrangosabb Arabica fajtából , 4 kontinens farmjairól szerzik be. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az Illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Minden egyes szem hozzájárul a teljes egészhez, az élvezetért azoknak, akik értékelik, ha egy kávé olyan amilyennek lennie kell.