Kávékapszula

Kávékapszulás termékeink

Kávékapszula

Kávékapszulák széles választéka. Nespresso kompatibilis, Tchibo kompatibilis és Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák.

Főbb kávékapszula márkáink: ILLY Nespresso kompatibilis kávékapszulák, Omnia Nespresso kompatibilis kávékapszulák, JACOBS Nespresso kompatibilis kávékapszulák, GIMOKA Nespresso -és Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák, L'OR Nespresso kompatibilis kávékapszulák, Tchibo kompatibilis kávékapszulák.

ILLY kávékapszula

Az ILLY márkát 1933-ban Triesztben alapította Francesco Illy. Ma a család harmadik generációja vezeti. Andrea Illy az elnök, Massimiliano Pogliani pedig a vezérigazgató. Az ILLY vállalatot öt kontinensen ismerik és csodálják kávéjának kiváló minőségű és összetéveszthetetlen bársonyos íze miatt. Az ILLY az egyetlen kávés cég a világon, aki kizárólag egyetlen, 100% Arabica kávékeveréketkészít mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. 

L'OR kávékapszula

Minden csésze L'OR kávé színtiszta élvezetet nyújt. Engedje, hogy az intenzív aromák elcsábítsák, és fedezze fel a gazdag és lágy ízek harmóniáját. Ismerje meg a L'OR világát és az aranymércét a kávézásban. Nespresso kávégépekkel kompatibilis, alumínium kapszulában kapható.

Omnia kávékapszula