Kapszulás kollagén

Kollagén kapszula - Collagen Capsule

Kollagén kapszula - Collagen capsule

Kollagén kapszulák széles választéka. Minden kollagén kapszulánk és kollagén tablettánk hidrolizált kollagént tartalmaz (gyorsan tud hasznosulni). Marha -és halkollagén kapszulák közül tud választani. A kollagén kapszuláink I-es típusú kollagént tartalmaznak, amely kimondottan jó a haj, bőr és körmök erősítésére, illetve az izületek egészségében is segít. A kollagén kapszula előnye, hogy bárhová magaddal viheted, könnyű lenyelni és hatékony, gyorsan érezhető pozitív hatása. Olvasd el blogunkat, ahol választ kaphatsz, hogy a halkollagén, vagy marha kollagén jobb-e? 

 

Nézet:
Sorrend:

Mikor érdemes bevenni a kollagén kapszulát?

Az igazság: A kollagént a nap bármely szakában be lehet venni, fontos mellé a C-vitamin bevitele is.

Hogyan tud hatni a kollagén kapszula?

A kollagén kapszula bevitele számos egészségügyi előnnyel jár. Először is, a kollagén kapszula javíthatja a bőr egészségét és segíthet a ráncok elsimításában. Segíthetnek az izomtömeg növelésében, a csontvesztés megelőzésében és az ízületi fájdalmak enyhítésében is.

Hidrolizált (peptid) kollagén van a kapszulákban?

Igen, minden kapszulás, vagy tablettás kollagénünkben hidrolizált (peptid) kollagén van.

Hány éves kortól érdemes szedni kollagént?

A kollagén bármilyen életkorban hasznos lehet. De mivel az öregedési hatások az élet későbbi szakaszaiban jelentkeznek, a 20-as évek elejétől ajánlott a kollagén szedése. 

A túl sok kollagén szedése káros lehet?

A kollagén egy olyan fehérje, amely a kötőszöveteket, például a bőrt alkotja. Ha túl sok kollagén van, a bőre megnyúlhat, megvastagodhat és megkeményedhet. Mindig csak annyi kollagént szedjen, amennyit a gyártó ajánl az étrend-kiegészítőjében.

Mire jó az I-es típusú kollagén?

Az I. típusú kollagén a bőrben, a hajban, a körmökben, a szervekben, a csontokban, az ínszalagokban található kollagén 75-90% -át teszi ki. Bőr- és szépségápolási alkalmazásokhoz az I. típusú kollagént tartják a legjobbnak.