Omnia

Omnia Nespresso kompatibilis kávékapszulák

Omnia kávékapszula

A Douwe Egberts OMNIA kávéi Nespresso kompatibilis alumínium kávékapszulákban megérkeztek!

Minőségi kávé, isteni aromával, alumínium kapszulában kapható!

Próbáld ki könnyedén elkészíthető kávékapszuláinkat és engedd át magad a kávézás megnyugtató élményének csendes reggeleken vagy hagyd, hogy már az első korty az otthonosság érzésével töltse el a vendégeidet.

Nézet:
Sorrend:

OMNIA minőség

Több évtizedes szakértői tapasztalat, válogatott, 100% arabica kávészemek, valamint pörkölőmestereink gondos figyelme garantálja a Douwe Egberts OMNIA kávék magas minőségét, immár alumíniumkapszulás változatban is!

Nespresso kompatibilitás - Omnia kávékapszula

NESPRESSO kávégépekkel kompatibilis kapszulák, melyek az alumíniumcsomagolásnak köszönhetően hosszú ideig megőrzik a kávé gazdag aromáját.

A Douwe Egberts OMNIA alumínium kávékapszulái Rainforest Alliance™ tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely minősítés célja, hogy előremozdítsa a környezeti felelősségvállalást, illetve a társadalmilag méltányos és gazdaságilag életképes gyakorlatokat a termelői közösségek számára. További információért látogasson el a www.ra.org weboldalra.

A Douwe Egberts OMNIA nem véletlenül vált a magyar kávérajongók egyik legkedveltebb italává. Amellett, hogy aromája magas minőségű élményt nyújt, és az értékeket megőrizve volt képes a folyamatos megújulásra.