Leírás
OstroVit - Chocolate Sauce - Csokoládé Szirup - 350 g
Az OstroVit csokoládés ízű cukormentes szirupa tökéletes választás lehet desszertekhez, palacsintákhoz, pitékhez és alacsony zsírtartalmú rágcsálnivalókhoz.
Alacsony szénhidráttartalmú diétát tart, és hiányzik a csokoládé íze? Próbálja ki legújabb cukormentes csoki szirupunkat! Egy adagban mindössze 0,8 kalória van! Termékünkben két alacsony glikémiás indexű édesítőszert tartalmaz: eritritolt és szukralózt.
Válassza alacsony kalóriatartalmú szószunkat, ha:
- szereti az édességet
- alacsony szénhidráttartalmú diétát tart
- csökkentett kalóriatartalmú édességeket keres
- egészségesebb alternatívát keres a hizlaló, cukorban gazdag szószok helyett
- keto diétát követ
- vegán terméket keres
- cukormentes szirupot keres
A termék főbb jellemzői:
GAZDAG ÍZVILÁG - Cukormentes szószaink igazi élvezetet nyújtanak! Bár a szirupunk cukormentes, íze mégis intenzív.
ALACSONY KALÓRIATARTALOM - Ha fogyókúrázik, nem kell többé áldozatokat hoznia!
FINOM ÉS LAKTATÓ - A szószok 100%-ban természetes bambuszrostban, amely semleges ízű és aromájú. A rostok hatására a szósz állaga tökéletes lesz, és hamarabb jóllaksz tőle.
Hogyan fogyassza a terméket?
Ízesítsd vele kedvenc ételeidet ízlésednek megfelelően! Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tartsa, és egy hónapon belül fogyassza el. Használat előtt jól rázza fel.
Tápérték adatok | Egy adagban (5 g) | 100 g |
---|---|---|
Energia | 3 kJ / 0.8 kcal | 60 kJ / 15 kcal |
Zsír | 0 g | 0.6 g |
- ebből telített zsír | 0 g | 0.4 g |
Szénhidrát | 0.4 g | 8.7 g |
- ebből cukor | 0 g | 0 g |
- ebből poliolok | 0.4 g | 8.4 g |
Rost | 0.1 g | 2.8 g |
Fehérje | 0 g | 0.6 g |
Só | 0.01 g | 0.21 g |
Összetevők: Víz, édesítőszer: eritrit; kakaó (3 %), bambuszrost, sűrítőanyag: xantángumi; természetes csokoládé aroma, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav; színezék: ammóniás karamell; só, tartósítószer: nátrium-benzoát; édesítőszer: szukralóz.
További információk
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!