Leírás
OstroVit - Omega 3 Extreme - 90 kapszula
Az OstroVit Pharma Omega 3 500/250 30 darabos lágykapszulás étrend-kiegészítő, amely egy kapszulában1000 mg halolajat tartalmaz. Halolaj termékünk nagy mennyiségű értékes telítetlen zsírsavakat is tartalmaz, mint az eikozapentaénsavat (EPA) és a dokozahexaénsavat (DHA).
Főbb tulajdonságok:
- 1 adag = 1 kapszula
- Extra magas EPA és DHA zsírsavtartalom: 500 EPA / 250 DHA egyetlen kapszulában!
- 1000 mg halolaj egy kapszulában
- Könnyen lenyelhető lágyzselatin kapszula
Omega 3 - EPA és DHA zsírsavak forrása
Az omega-3 zsírsavak esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyek között megkülönböztethetünk többek között eikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA). Természetes módon megtalálhatóak az élelmiszerekben: zsíros tengeri halakban, tenger gyümölcseiben, vagy a kaviárban.
A jelentős mennyiségű feldolgozott élelmiszer fogyasztása következtében a telített zsírsavak egyre inkább dominálnak az emberi szervezetben az egyszeresen és többszörösen telítetlen formák helyett. Ennek eredményeként az omega-3 zsírsavakat az emberi táplálkozásban az egyik leginkább hiányzó zsírként tartjuk számon. Mivel a táplálkozásban a telített zsírokat egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírokkal helyettesítve segíti a normál vérkoleszterinszint fenntartását [a mono- és többszörösen telítetlen zsírsavak egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírok], érdemes figyelmet fordítani a fogyasztott zsírok megfelelő arányára, és növelni az esszenciális zsírsavak, beleértve az omega-3 zsírsavak bevitelét a napi étrendbe.
Javasolt használat:
Fogyasszon naponta 1 adagot (1 kapszulát), lehetőleg étkezés után, bő folyadékkal együtt.
FIGYELEM! A magas halolaj-tartalom miatt a termék halszagú!
Aktív összetevők | 1 adag (1 kapszula) |
---|---|
Halolaj | 1000 mg |
- ebből EPA | 500 mg |
- ebből DHA | 250 mg |
Összetevők: Halolaj, kapszulahéj (zselatin, nedvesítőszer: glicerin, tisztított víz).
További információ
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!