Pyruvate

A Pyruvate készítményeink fokozzák a zsírégetést és támogatják a diétát. A Pyruvate zsírégetőnkkel könnyedén elérheti céljait, közelebb kerülhet a zsírmentes izomzathoz, és a szálkásítás könnyebb és hatékonyabb lesz.

Nézet:
Sorrend:

Nutri Beauty- Piruvát (Pyruvate) - 100db-os kiszerelés

TÁMOGASD MEG A FOGYÓKÚRÁDAT!

Kitartóan diétázol, elszántan küzdesz, és mégsem sikerül elérni a várt eredményeket? Rengetegen járnak a Te cipődben, de szerencsére létezik egy készítmény, amivel adhatsz egy kis löketet a fogyókúrádnak: a Nutri Beauty Pyruvate zsírégetője.

A Pyruvate (piruvát) egy olyan természetes savat tartalmaz (piroszőlősav), amely a szervezetben is megtalálható. A piruvát hozzájárul az anyagcserefolyamatok működéséhez, támogatja a zsíranyagcserét, valamint elősegíti, hogy a zsír energiává alakuljon. Így tud hozzájárulni ahhoz, hogy a fogyás gyorsabban menjen, nem mellesleg az állóképességet is javítja, így jobban fog menni a sport, aminek köszönhetően még gyorsabb lehet a fölösleg leadása. Készítményünk nagy előnye, hogy teljesen stimulánsmentes (nem emeli meg a pulzust és a vérnyomást), így akár lefekvés előtt is beszedhető.

A Pyruvate nem csodaszer – önmagában nem fog lefogyasztani, de ha kellőképpen elszánt és kitartó vagy, és Te magad is dolgozol a sikerért, akkor sokat segít majd abban, hogy minél hamarabb érhesd el a céljaidat!