CLA és HCA

A CLA (konjugált linólsav), egy zsírsav, amely pozitív hatással van az izomtömeg növelésére. Szükséges a szálkásítás időszakában, de fogyásnál is a diéta alatt. a CLA akadályként működik – megakadályozza a zsír belépését a zsírsejtekbe. Ezáltal közvetlenül az izomsejtekben rakódik le,ahol energiatermelődés közben elég. Ha a felesleges kilóktól való megszabadulás a célotok, akkor a CLA segít elérni azt a tömeget, amely után vágytok.

A HCA (hidroxi-citromsav), elnyomja a magasabb zsírsavak és a koleszterin képződését, amivel megakadályozza a cukrok zsírokká való alakulását.  Úgy, mint a CLA, a HCA is védi az izomtömeget a növekedéstől a szálkásítás fázisában.A HCA előnye az a tény is, hogy lassítja a szénhidrátok zsírokká való átalakulását, és végezetül csökkenti az étvágyat, amivel segít elérni a vágyott testalkatot.

A CLA és HCA előnyei: 

• serkentik a zsírégetést és csökkentik a testsúlyt
• csökkentik az étvágyat
• lassítják a szénhidrátok zsírokká való átalakulását
• gyorsítják az anyagcserét
• támogatják az izomtömegnövekedést és védik is azt
• csökkentik a koleszterint
• erősítik az immunrendszert

Nézet:
Sorrend: